Privatlivspolitik

Om dit privatliv på vores hjemmeside

Denne privatlivspolitik redegør for, hvordan vi hos D&P Solutions ApS indsamler, brugere, vedligeholder og videreformidler information fra brugere (herfra enkeltvis kaldet ’BRUGEREN’) af www.d-ps.dk hjemmesiden (herefter kaldet ’SIDEN’). Privatlivspolitikken gælder hele SIDEN samt produkter og ydelser udbudt af D&P Solutions.

Personlig information

Vi må indsamle personlig information om BRUGEREN på en række måder. Disse inkluderer – men er ikke begrænset til – når BRUGEREN besøger SIDEN, tilmelder sig vores nyhedsbrev og udfylder en formular. Dette gælder også ved yderligere aktiviteter, ydelser, features og/ eller ressourcer, som vi udbyder på SIDEN. BRUGEREN kan blive bedt om at oplyse følgende informationer, hvornår det end måtte være passende: Navn, emailadresse og telefonnummer. Dog kan BRUGEREN også besøge SIDEN anonymt. Vi indsamler kun personlig information fra BRUGEREN, hvis disse frivilligt indgives til os. BRUGEREN kan altid nægte at oplyse personlig information.

Ikke-personlig information

Vi må indsamle ikke-personlig information om BRUGEREN, når som helst SIDEN bliver brugt. Dette kan inkludere browser-navn, computertype og teknisk information om BRUGERENs midler til forbindelse med SIDEN såsom styresystem og internetudbyder mm.

Hvordan bruger vi indsamlet data?

D&P Solutions kan indsamle og benytte BRUGERENs personlige information til følgende formål:

  • For at forbedre kundebetjening

BRUGERENs oplyste informationer hjælper os med at besvare forespørgsler fra BRUGEREN

  • For at personliggøre brugeroplevelsen

Vi kan bruge information i samlede størrelser om BRUGEREN som en gruppe for derved at få forståelse for, hvorledes BRUGEREN generelt benytter de services og ressourcer, der er tilgængelige på SIDEN

  • For at forbedre SIDEN

Vi kan gøre brug af BRUGERENs feedback til at forbedre vores produkter og ydelser.

  • For at sende lejlighedsvise emails

Vi benytter BRUGERENs emailadresse til at sende vedkommende information og opdateringer om købte ydelser. Derudover kan den benyttes til at svare på forespørgsler af forskellig art. Vælger BRUGEREN at tilmelde sig vores nyhedsbrev, vil emails blive modtaget, der kan indeholde nyheder om virksomheden, opdateringer, relaterede produkter og serviceinformation mm. Ønsker BRUGEREN på noget tidspunkt at framelde sig og derved undgå fremtidige mails, inkluderer vi i bunden af hver email detaljerede instrukser om, hvorledes dette gøres. Derudover kan BRUGEREN også kontakte os via SIDEN.

Sådan beskytter vi dine informationer

Vi følger relevant praksis og sikkerhedsforanstaltninger angående indsamling, lagring og behandling af data. Dette gøres for at beskytte imod uautoriseret adgang, ændringer, offentliggørelse og ødelæggelse af BRUGERENs personlige information og andre informationer, der er lagrede på SIDEN.

Deling af dine personlige informationer

BRUGERENs personlige informationer bliver hverken videresolgt, udvekslet eller udlejet. Vi kan dog dele generisk, opsummerende information med vores forretningspartnere og betroede samarbejdspartnere:

  • Google (trafikdata)

Dette er kun gældende, når de relevante, samlede informationer er af generisk, demografisk art, der ikke er linket til nogen form for personlig information om besøgende og brugere. En sådan deling vil kun finde sted med ovennævnte formål for øje.

  • MailChimp (nyhedsbrev)

Dette er kun gældende, når de relevante, samlede informationer er af generisk, demografisk art, der ikke er linket til nogen form for personlig information om besøgende og brugere. En sådan deling vil kun finde sted med ovennævnte formål for øje.

Tredjeparts-hjemmesider

På SIDEN vil BRUGEREN eventuelt kunne finde reklame og andet indhold, der videresender til sider og ydelesr fra/ for vores partnere, leverandører, annoncører, sponsorer, licensgivere og/ eller anden tredjepart. Vi kontrollerer hverken indhold eller links, der forekommer på disse sider og er derfor ikke ansvarlige for de praksisser, de anvender. Derudover kan disse sider og ydelser samt deres indhold og links være under konstant forandring. De kan have deres egen privatlivs- og kundeplejepolitikker. Browsing og anden interaktion på disse websites, inklusive de, der linkes til på SIDEN, udføres derfor på baggrund af hver hjemmesides egne vilkår og politikker.

Ændringer i denne privatlivspolitik

D&P Solutions har handlefrihed til at ændre denne privatlivspolitik til hver en tid. Sker dette, reviderer vi samtidig ’sidst opdateret’-datoen i bunden af denne side. Vi opfordrer BRUGEREN til at tjekke denne side jævnligt. Således kan man holde øje med eventuelle ændringer og forblive oplyst om, hvordan vi beskytter de personlige informationer, vi har indsamlet. Som BRUGEREN erkender du, at det er dit eget ansvar at gennemgå denne privatlivspolitik jævnligt og gøre dig bekendt med eventuelle ændringer.

Din accept af disse betingelser

Ved brug af SIDEN tilkendegiver du din accept af denne politik. Er du ikke enig med denne politik, beder vi dig om at undlade at bruge SIDEN. Fremtidig brug af SIDEN efter ændringer i denne politik vil ligeledes betragtes som accept af sådanne, eventuelle ændringer.

Kontakt os

Har du nogen spørgsmål angående vores privatlivspolitik, praktiske ting ved SIDEN eller din brug af SIDEN, er du altid velkommen til at kontakte os her:

D&P Solutions ApS
Jernbanegade 23, DK-4000 Roskilde
E: info@d-ps.dk

Dette dokument blev sidst opdateret den 6. marts 2023.