100% fokus og dedikation

Med D&P Solutions får du en partner med mangeårig Business Central (tidligere Navision/ Microsoft DynamicsNAV) ekspertise og forståelse for best practice.

Du får en partner, der ovenikøbet sætter Business Central i spil i kombination med Continias værdiskabende add-ons og skaber grobund for yderligere vækst med automatiseret dokumenthåndtering.

Samtidig får du en af Danmarks stærkeste transport- og logistikpartnere med nogle af it-verdenens dygtigste håndværkere, som med Go4TMS tilbyder dig løsninger designet 100% til transport- og logistikudbydere, og desuden gør dig klar til fremtidens fremtid ved hjælp af kunstig intelligens, fordi Norma LIVE giver dig gennemprøvede løsninger til realtids optimering af dine transporter.

Hvem vi er

Der er sket meget i konkurrencebilledet inden for transport og logistik i de senere år, hvor også mange danske og skandinaviske transportfirmaer oplever stadigt flere ændringer og stigende uro som følge af pandemien og en verdensøkonomi i opbrud.

Hos D&P Solutions vil vi gerne reflektere de forandringer, vores kunder i både ind- og udland gennemlever, ved at stille en organisation og et leveranceapparat til rådighed, der formår at arbejde på tværs af de skandinaviske grænser, over hele Europa og resten af verden.

Hvad vi gør

Vi arbejder i krydsfeltet mellem it og forretning, transport og logistik. Vi går bevidst efter at skalere vores lokale viden til international ekspertise, så den kommer dig til bedst mulig gavn, uanset hvor i verden du ser dit hjemmemarked.

Vi står stærkt, fordi vi er en lokal organisation i vækst, der samtidig indgår i internationale partnerskaber og målrettet formår at skabe en stadigt større spændvidde i vores aktiviteter og indsatsområder – uden på nogen måde at gå på kompromis med vores dedikation til kvalitet og transport- og logistikbranchen.

Hvorfor det betyder noget

Vi viser vejen og hjælper dig til at nå dine mål.

Nogle af dine fordele ved at vælge netop D&P Solutions er, at vi ved hjælp af vores kompetencer og mangeårige erfaring introducerer dig til kombinationen af en unik forretnings- og brancheforståelse og en intelligent brug af it iblandet kunstig intelligens og machine learning, der som noget helt nyt og banebrydende sikrer dig realtids information om status på dine transporter – til gavn for både dig og din virksomhed, men bestemt også for dine kunder og samarbejdspartnere.

D&P Solutions fokuserer udelukkende på transport og logistik, og vores dybe erfaring fra branchen sikrer dig den bedst mulige rådgivning. Transport og logistik er dét, vi kan – og dét, vi gør. Det er dér, vi differentierer os i markedet. Vores høje kompetenceniveau inden for transport og logistik sørger for, at vi altid taler mere forretning end ren it med dig som kunde – og dermed sikrer dig det optimale udbytte og hurtigste afkast på din investering.

Flemming Dissing, Direktør/ CEO

Fra kontorer i Roskilde leverer D&P Solutions sine ydelser

til både nationale og internationale aktører i transport- og logistikbranchen

Erfarne spillere og branchespecialister i ny konstellation

Flemming Dissing er manden bag en stribe succesrige implementeringer og partnerskaber inden for transport og logistik i Danmark. For år tilbage stod han bag etableringen af Adactas danske, baltiske og internationale aktiviteter – ligesom han senest har stået i spidsen for NaviTrans i Norden.

Nu fronter han som adm. direktør et nyt selskab – D&P Solutions – der er bygget op med netop hans mangeårige erfaring og ekspertise som fundament inden for Navision/ Microsoft DynamicsNAV – i dag Business Central – iblandet Continias værdiskabende add-ons i ét komplet ERP-system med stadigt mere effektive og automatiserede arbejdsgange til følge. Samtidig introducerer han transport- og logistikaktører på det danske og skandinaviske marked for nye, vidtrækkende muligheder med den dedikerede TMS-løsning Go4TMS og for revolutionerende kompetencer inden for AI og machine learning med banebrydende Norma LIVE.

Flemming Dissing

Flemming Dissing

Direktør / CEO

D&P Solutions ApS

D&P Solutions ApS

Jernbanegade 23
DK-4000 Roskilde
Denmark

T: +45 8686 7010
E: info@d-ps.dk