Vi er dit sikre valg

Vores indgående ERP-viden om Business Central og Continias stærke add-ons kombineret med Go4TMS og Norma LIVE giver dig unikke muligheder for kontinuerligt at optimere din forretning. Vi fremtidssikrer din virksomhed med løsninger, der tager afsæt i netop dine behov og samtidig har fleksibiliteten og funktionaliteten til at vokse med dig over tid. Og i realtid.

Vi er vores kunders sikre valg

Vores dybe rødder i transport- og logistikbranchen giver os en sjælden evne til at sætte os i vores kunders sted, så vi kan tage ansvar for at hjælpe dem til at drive deres forretning mere effektivt gennem valg af den rette it-understøttelse – og den rette brug heraf.

Med Norma LIVE, Go4TMS og Business Central omsætter vi vores kernekompetencer og unikke erfaring fra transportbranchen til målbar værdi for vores kunder.

Vores kunder vælger netop os, fordi vi kender transport- og logistikbranchen indefra. Vi kender deres og din hverdag og ved, hvordan vi gør den nemmere. Og vi kender deres og dine udfordringer og ved, hvad der skal til for at få dem løst.

Vi tilbyder løsninger, der: 

N

øger din indtjening og kontinuerligt vækster din forretning

N

sikrer dig stadigt større proaktivitet og produktivitet overfor både marked og konkurrenter

N

styrker din effektivitet

N

løfter dig, dine medarbejdere og din forretning + dine kunder, leverandører og samarbejdspartnere til næste niveau med banebrydende realtids værktøjer

Vi viser vejen

Norma LIVE

Skab målbar vækst med kunstig intelligens til live ruteplanlægning og -optimering

Go4TMS

Tilpas din forretning til i morgen ved at tage hånd om dine udfordringer i dag

Business Central

Sæt strøm til fremtidssikrede it-løsninger og højeste kvalitet i leverancen

D&P Solutions ApS

D&P Solutions ApS

Jernbanegade 23
DK-4000 Roskilde
Denmark

T: +45 8686 7010
E: info@d-ps.dk