Opnå vækst med et fleksibelt TMS system

2. jul. 2024 | Artikel

I en verden, hvor virksomheder konstant vokser, og strukturer hastigt ændrer sig, er det vigtigt at forblive agil og følge med i de nyeste teknologier. Det gælder bestemt også for transport- og logistikbranchen, og derfor spiller et fremtidssikret transportstyringssystem (TMS) en afgørende rolle.

Fleksibel skalering: Hvordan et transportstyringssystem kan hjælpe din virksomhed

I transport- og logistikindustriens dynamiske verden står virksomheder jævnligt over for udfordringer som f.eks. ændringer i det økonomiske klima og over for overvejelser om, hvorvidt det vil være bedst at sikre vækst organisk eller gennem opkøb. Uanset situationen skal virksomhederne hele tiden kunne tilpasse sig. Et fleksibelt TMS-system tilbyder en løsning, der passer perfekt til skalering af din virksomhed – hvad enten det drejer sig om at integrere opkøbte virksomheder, sikre gode onboarding-vilkår for nye kolleger eller lette adgang til jeres systemer fra enhver enhed og fra enhver lokation.

Enkel og gnidningsfri forretningsintegration

I forbindelse med opkøb af andre virksomheder er en fleksibel transportsoftwareløsning væsentlig for, at du problemfrit kan integrere den opkøbte virksomheds eksisterende aktiviteter. En sådan løsning gør det muligt for virksomheder hurtigt at harmonisere de forskellige operationelle processer og realisere synergier.

Effektiv onboarding-proces

Til oplæring af nye kolleger tilbyder et fleksibelt TMS-system intuitive grænseflader og omfattende træningsmuligheder, så nye medarbejdere kan trænes effektivt og dermed hurtigt blive produktive.

Når som helst, hvor som helst

Med et fleksibelt TMS-system kan dine medarbejdere få adgang til væsentlige informationer og værktøjer – uanset om de arbejder hjemmefra, i udlandet, eller befinder sig på farten. Denne fleksibilitet forbedrer deres effektivitet og gør det muligt at fortsætte arbejdet – når som helst og hvor som helst.

Forretningsvækst uden begrænsninger

Udover ovenstående faktorer kan en specialiseret transportsoftwareløsning håndtere et stort antal brugere og en stor mængde ordrer pr. dag, hvilket gør det muligt at fortsætte virksomhedens vækstspor uden at bekymre sig om tekniske begrænsninger.

Hold dig et skridt foran konkurrenterne: Fordelene ved en cloud-baseret transportsoftwareløsning

Når det handler om moderne drift – og driftssikkerhed – er en flytning af softwareløsninger til skyen ikke længere en valgfri luksus, men snarere et nødvendigt skridt for at forblive konkurrencedygtig. Skyen er ikke alene ensbetydende med omkostningsbesparelser og driftseffektivitet, men også med fleksibilitet, skalérbarhed og adgang til de seneste innovationer.

Ikke flere høje hardwareomkostninger

Ved at skifte til et cloud-baseret TMS-system eliminerer du behovet for at investere i dyr hardware som f.eks. servere med dertil hørende vedligehold. I stedet erstattes omkostningerne af en forudsigelig abonnementsformel, der reducerer dine it-omkostninger markant.

Tilgængelig overalt

En af de største fordele ved skyen er muligheden for at få adgang til dine virksomhedsdata og -applikationer – hvor som helst og fra en hvilken som helst enhed. Dette muliggør fleksibilitet i arbejdet og fremmer desuden samarbejdet mellem teams – uanset deres fysiske placering.

Månedlige brugslicenser, der er nemmere at budgettere

Fremfor store engangsinvesteringer i softwarelicenser tilbyder skyen en månedlig abonnementsmodel. Dette gør det nemmere at budgettere omkostninger og undgå ekstraudgifter til softwareopgraderinger og/ eller nye versioner.

Konsekvent og konstant adgang til ny funktionalitet qua automatiske opdateringer

Cloud-applikationer opdateres og forbedres konstant, hvilket betyder, at du altid har adgang til den nyeste funktionalitet og seneste sikkerhedsopdateringer – uden ekstra omkostninger eller ekstra arbejde. Dette sikrer, at din virksomhed altid har adgang til at benytte de mest avancerede værktøjer og teknologier.

Innovativt transportstyringssystem: Skræddersyet til din planlægningsafdeling

En transportsoftwareløsning, der er specielt designet til din planlægningsafdeling, kan være altafgørende for logistiksektorens aktører. Det er således en klar ’game changer’ at investere i et TMS-system, der ikke kun bibringer dig den grundlæggende funktionalitet, men også tilbyder specifikke værktøjer og muligheder, der er designet til at understøtte dine planlæggere i deres daglige opgaver og rutiner.

Stærk visuel præsentation af al planlægning

Et transportstyringssystem skal præsentere en intuitiv og visuelt attraktiv grænseflade, så dine planlæggere hurtigt og nemt kan få overblik over alle de ordrer, der skal planlægges. Et godt system tilbyder desuden forskellige planlægningsvisninger, fordi hver planlægger har sin egen stil.

Altid den helt rigtige indsigt

Et TMS-system skal give planlæggere realtidsindsigt og data, så de hurtigt kan reagere på ændringer i den overordnede planlægning og proaktivt forudse potentielle problemer.

Optimering af marginer

Et avanceret transportstyringssystem kan give dine planlæggere forslag til optimering af marginer, såsom konsoliderede forsendelser og/ eller valg af de mest effektive ruter og transportformer.

Altid adgang til den nyeste funktionalitet

TMS-systemet skal løbende opdateres med nye funktioner og forbedringer for kontinuerligt at kunne imødekomme skiftende behov hos dine planlægningsteams og for at kunne drage fordel af de seneste innovationer inden for transportplanlægning.

Inspireret af iværksætteres behov inden for transport og logistik blev Go4TMS i sin tid tænkt og designet som en ny, innovativ og komplet løsning baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central, tidligere kendt som Microsoft Dynamics NAV.